Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSEPT® plus, voordeelpak + HydraGlyde® 90 ml. Actie

Combi Deal

300650358705
AOSEPT® plus, voordeelpak + HydraGlyde® 90 ml. Actie
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
53.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode182399
Kortingsschema
  • 1 = € 53.95
  • 2+ = € 51.95
AOSEPT plus met HydraGlyde 90 ml. cadeau  om u kennis te laten maken met deze vernieuwde lenzenvloeistof voor extra comfort voor silicone hydrogel en alle andere zachte contactlenzen. Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking AOSEPT plus lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
5 x 360 ml AOSept, 5 x AOCup met AODisc + AoSept plus HydraGlyde 90 ml. (zolang de voorraad strekt).

Vloeistof samenstelling


Fabrikant
Alcon a Novartis Company