Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSEPT® plus 2x voordeelpak + gratis reisverpakking

Combi Deal

300650358705
AOSEPT® plus 2x voordeelpak + gratis reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Alternatief product *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode178332

Vul hieronder de benodigde gegevens in.

AOSEPT Plus 1/2 jaar verpakking, nu met gratis reisverpakking t.w.v. € 13,50* (zolang de voorraad strekt). Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.* Luxe etui zolang de voorraad strekt, anders verpakt in een sealbag met zip sluiting.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is per voordeelverpaking (Combi Deal) en is gebaseerd op de aankoop van  4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking AOSEPT plus lenzenvloeistof. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Inhoud aanbieding
2 verpakkingen met 5 x 360 ml AOSept, 5 x AOCup met AODisc.
1 reisverpakking met 2x 90ml AOsept, 2x AOcup met AODisc GRATIS!.

Vloeistof samenstelling


Fabrikant
Alcon