Creëer een account & ontvang 10% korting

Verwerk oogzorgproducten in je cadeau!

Verwerk oogzorgproducten in je cadeau!

Verwerk oogzorgproducten in je cadeau!

Is je moeder, oma, buurvrouw of tante binnenkort jarig? Zoek je een tof cadeau voor je hardwerkende zus, of wil je iemand die op vakantie gaat een leuk pakketje meegeven? Het is vaak heel moeilijk om een geschikt cadeau voor iemand te vinden, zelfs als je deze persoon eigenlijk al best goed kent. In dit artikel geven we daarom een mooie tip, waar onze oogzorgproducten een mooie rol in kunnen spelen!

Maak een persoonlijk pakket voor iedere gelegenheid

Als er geen groter cadeau is dat je graag zou willen geven, kun je altijd kiezen voor een persoonlijk pakket. In zo’n pakket houd je rekening met hobby’s, interesses, het werk van de persoon in kwestie en natuurlijk de gelegenheid. Gaat iemand op vakantie en hoort daar een lange vliegreis bij? Dan kun je een pakket maken met lekkers voor in het vliegtuig, iets te lezen, zonnebrandcrème voor op het strand en

verfrissende komkommer eyepads

om na de vlucht weer fris en fruitig te kunnen zijn. Gaat het om een verjaardag of iets anders wat gevierd moet worden? Wat dacht je van een heerlijke fles badschuim, een goed boek, een fles wijn en een

EyeCure zelfwarmend oogmasker

, voor een ultieme verwenavond?

komkommer oogpads

De voordelen van een zelf samengesteld pakket

Als je zelf aan de slag gaat met een persoonlijk pakket, weet de ontvanger altijd dat je goed hebt nagedacht over het cadeau en de achterliggende gedachte. Je kunt met een pakket meerdere cadeaus in één keer geven, die allerlei aspecten van een persoon of een situatie kunnen benadrukken. Een ander voordeel is het budget: je kunt het pakket zo groot of zo klein maken als je zelf wilt, en je bepaalt zelf in welke (online) winkel je de producten koopt.

Welke elementen moet je cadeau bevatten?

Ga je zelf een cadeau samenstellen, voor een speciale gelegenheid? Zorg dan dat de volgende elementen niet worden overgeslagen:

Iets handigs

Geef altijd iets waar de ontvanger ook echt iets mee kan. Of dat nu zonnebrand, parfum, een pennenset of een boek is: dat is aan jou.

Een verwenelement

Een eerder genoemd oogmasker, een fles badschuim, een bon voor een gezichtsbehandeling of een lekkere fles wijn: geef iets waarmee de ontvanger voor zichzelf een echt verwenmoment kan creëren. Een combinatie van deze producten doet het natuurlijk ook altijd goed!

Iets lekkers

Waar houdt de ontvanger van je cadeau van? Is dat chocola, een bijzondere notenmix of een speciaal biertje? Iets lekkers mag natuurlijk niet ontbreken in je pakket. Dit is bovendien de ultieme kans om te laten zien dat je écht weet waar deze persoon gek op is. Punten scoren dus!

Een mooie verpakking

Je kunt je cadeautjes wel in een plastic tasje geven, maar dat is natuurlijk lang niet zo leuk! Zorg voor een mooie mand, een doosje of een speciaal cadeautasje, waarin je presentjes optimaal tot hun recht komen. Bovendien kan de verpakking dan nog worden gebruikt door de ontvanger.

cadeautje