Creëer een account & ontvang 10% korting

Synergi lenzenvloeistof: een multifunctioneel verzorgingssysteem!

Synergi lenzenvloeistof: een multifunctioneel verzorgingssysteem!

Synergi lenzenvloeistof: een multifunctioneel verzorgingssysteem!

Synergi lenzenvloeistof is een alles-in-één verzorgingssysteem van Sauflon Pharmaceuticals LTD. Deze lenzenvloeistof heeft een drievoudige werking. Door het bestanddeel Oxiol is Synergi lenzenvloeistof: 1. Reinigend, 2. Desinfecterend en 3. Bevochtigend. Synergi lenzenvloeistof is een veilige en goed te verdragen lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen. Hierdoor is Synergi lenzenvloeistof uitermate geschikt voor gevoelige ogen. Synergi is geschikt voor de dagelijkse verzorging van Silicone Hydrogel lenzen en zachte lenzen. In het assortiment van Eyelens is Synergi lenzenvloeistof verkrijgbaar in diverse hoeveelheden en varianten.

Probeer Synergi lenzenvloeistof

Wanneer u Synergi lenzenvloeistof eens wilt proberen kunt u bij Eyelens een fles van 240 milliliter bestellen. Deze variant van Synergi bestaat uit een platte fles lenzenvloeistof, inclusief lenshouder. U kunt Synergi lenzenvloeistof bestellen vanaf 1 fles, zodat u de lenzenvloeistof eerst kunt proberen zonder dat u meerdere flessen hoeft aan te schaffen. De verzending van uw bestelling is gratis, u ontvangt uw bestelling de volgende dag in uw brievenbus.

Pak uw voordeel!

Wanneer u al bekend bent met het gebruik van Synergi lenzenvloeistof kunt u profiteren van de voordeelverpakking van Synergi uit het assortiment van Eyelens. Hierbij ontvangt u 3 flessen van 380 milliliter voor een scherpe prijs, inclusief lenshouder. Omdat dit product niet door de brievenbus past verzenden wij uw bestelling gratis met PostNL Track & Trace.

Synergi Plus

Voor degenen die gebruik willen maken van de extra voordelen van Synergi Plus lenzenvloeistof heeft Eyelens ook van deze variant een scherpe aanbieding in haar assortiment. Ook hierbij verzenden wij uw bestelling gratis met PostNL Track & Trace.

Voordelen van Eyelens

Bestellen bij Eyelens biedt u als lensdrager veel voordelen. Wanneer u voor 15.00 uur uw bestelling hebt geplaatst, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Betalen is veilig, de levering is snel en de verzending is gratis. Wanneer u Synergi lenzenvloeistof bestelt in combinatie met contactlenzen ontvangt u bovenop het genoemde voordeel nog eens 5 euro korting. Bestel vandaag nog!