Creëer een account & ontvang 10% korting

Optiview lenzen

Optiview lenzen

Optiview lenzen

Optiview staat garant voor een ruim assortiment contactlenzen en accessoires. De Optiview lenzen zijn afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Het kwaliteitsmerk Optiview is ruimschoots vertegenwoordigd in de webshop van Eyelens, omdat wij u slechts de beste kwaliteit contactlenzen willen bieden. Bij Eyelens vindt u ruim vijftien verschillende verpakkingen van Optiview, variërend in soort lens, lenseigenschappen en de hoeveelheid in een verpakking.

Enkele voorbeelden uit het Optiview assortiment van Eyelens

Voorbeelden uit ons Optiview assortiment zijn onder andere de volgende:
  • De Optiview Comfort Toric, een zachte torische maandlens met een hoog niveau van comfort. Deze verpakking is geschikt voor zes maanden gebruik. Profiteer van een aantrekkelijke staffelkorting door meerdere van dezelfde producten af te nemen! De levertijd van deze lens is tussen de drie en vijf werkdagen.
  • Een ander voorbeeld is de Optiview Comfort Asphere. Deze maandlenzen hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een asferisch ontwerp. Ook deze lenzen koopt u in een verpakking voor zes maanden gebruik.
  • De Optiview Active Comfort is een zachte daglens met een ingebouwde bevochtiger. Als u knippert, wordt het oog automatisch bevochtigd. Daardoor zitten deze daglenzen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zeer comfortabel.

Bestellen bij Eyelens

Bestelt u uw Optiview lenzen bij Eyelens, dan profiteert u te allen tijde van vele voordelen. Zo kunnen wij een gratis verzending garanderen, omdat wij kiezen voor een verpakkingsmethode waarbij uw bestelling altijd door de brievenbus past. Daarnaast zorgen wij voor een zo snel mogelijke levering. Dit is vooral mogelijk wanneer wij een product voldoende op voorraad hebben. Dan geldt namelijk: bestelt u het product vóór 15.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dat is de service van Eyelens! Bestelt u voor het eerst contactlenzen via de webshop, zorg dan dat u van tevoren een opticien heeft bezocht voor een oogmeting. Het is voor de gezondheid van uw ogen uitermate belangrijk dat u de juiste sterkte en lenseigenschappen kiest.