Creëer een account & ontvang 10% korting

Oogverzorging: een passend product voor ieder seizoen!

Oogverzorging: een passend product voor ieder seizoen!

Oogverzorging: een passend product voor ieder seizoen!

Je hebt verschillende oogverzorging per seizoen. De behoefte van je ogen verandert eigenlijk het hele jaar door. Dit geldt overigens niet alleen voor je ogen, maar bijvoorbeeld ook voor je huid. Neem bijvoorbeeld je handen: in de winter heb je waarschijnlijk meer de neiging om crème te smeren dan in de zomer. In dit artikel noemen we wat voorbeelden van hoe je oogverzorging per seizoen kunt gebruiken. Zorg dat je de juiste producten in je tas hebt, dan ben je altijd voorbereid!

Lente: hooikoorts hangt in de lucht

In de lente krijgen veel mensen in meer of mindere mate last van hooikoorts. Stuifmeel en pollen zorgen ervoor dat je continu niest en snottert. Bovendien voelen je ogen dan vaak droog en geïrriteerd aan, waardoor je de hele dag last kunt hebben van een oncomfortabel gevoel. Gelukkig heeft Oogzorg-producten.nl een ruim assortiment voor mensen die graag de strijd aangaan met hooikoortsklachten. Een goed voorbeeld van een dergelijk product is

Allergo-COMOD

. Dit zijn oogdruppels, speciaal ontwikkeld om irritaties aan de ogen te verzachten. Allergo-COMOD bevat geen conserveringsmiddelen, en kan tot zes maanden na opening worden gebruikt! Genoeg dus om jou de lente door te helpen ;-)

allergo comod producten

Zomer: met je gezicht voor de ventilator?

Als in Nederland de zomer goed doorbreekt, rennen we met z’n allen naar de winkel om ventilatoren en mobiele airco’s te kopen. Wanneer je veel in een ruimte met airconditioning werkt, wordt de lucht binnen al snel droger. Dat merk je meestal na een paar uur, wanneer je ogen trekkerig en droog aan beginnen te voelen. Hoe fijn is het dan als je gewoon een flesje oogdruppels uit je tas kunt halen, waarmee je in no time weer prettig verder kunt met je werk? In ons assortiment oogdruppels voor droge ogen vind je een groot aantal fijne bevochtigingsdruppels.

Extra zomertip: draag je lenzen? Doe deze dan uit als je gaat zwemmen! Zo kun je ze niet verliezen, maar blijven de lenzen ook schoon.

Herfst: verzacht je huid na regen en wind

Ken je dat? Je fietst naar huis, en je wordt spontaan overvallen door zo’n lekkere Hollandse regenbui. Je gezicht wordt koud en nat, en eenmaal thuis duurt het uren voor je weer een beetje bent opgewarmd. Wij hebben het perfecte product voor dat soort momenten: oogmaskers! Zelfverwarmende of koele

oogmaskers

kalmeren de huid van en rond je ogen, zodat je ogen snel weer prettig aanvoelen. Bekijk ons assortiment voor een masker dat goed bij je past.

Winter: dicht bij de open haard of de verwarming

De temperaturen gaan buiten omlaag, dus zetten we de verwarming binnen goed aan. Dat zorgt voor lekker warme lucht, maar wist je dat dit ook droge lucht is? Je kunt een onprettig gevoel ervaren aan je ogen, als je langer wordt blootgesteld aan deze droge lucht. Een luchtbevochtiger kan helpen, maar je hebt niet altijd invloed op het binnenklimaat. Stel dat je ergens tijdelijk aan het werk bent, waar je met veel andere mensen in een ruimte zit. In dat geval is het handig als je

bevochtigingsdruppels

bij je hebt! Bekijk ons assortiment en voor je het weet ben je helemaal winter-proof!

Houd ons blog in de gaten; we houden je graag op de hoogte met tips, trends en ontwikkelingen!