Creëer een account & ontvang 10% korting

Maak kennis met de Aqualarm oogspray!

Maak kennis met de Aqualarm oogspray!

Ben je niet zo fan van druppels, en vind je het maar spannend om deze in je oog te laten vallen? Dan hebben wij een nieuwe oplossing voor je, als je tóch van die droge ogen af wilt. namelijk: Aqualarm Intensive oogspray! Deze intensieve spray helpt jou droge ogen tegengaan, die je bijvoorbeeld krijgt van werken in een ruimte met airco of te lang kijken naar een beeldscherm.

Geen irritaties meer

Geïrriteerde, droge oogleden noemen we ook wel blepharitis. De Aqualarm oogspray zorgt voor snelle en doeltreffende hydratatie, omdat het je traanfilm stabiliseert. Je houdt dus langer een comfortabel gevoel, ook (en zeker) als je lenzen draagt. En het mooiste is? Je hoeft er niet eens je ogen voor open te doen! Je kunt de spray gebruiken met open én gesloten oogleden.

Aqualarm productfoto

Wanneer gebruik je deze spray?

Aqualarm gebruik je als je last hebt van droge, geïrriteerde ogen en oogleden. Niet iedereen houdt ervan om druppels te gebruiken, het is dus ideaal als je zelf kunt kiezen welk middel goed bij je past. De oogspray Aqualarm gebruik je als je:

  • droge, vermoeide en/of geïrriteerde ogen hebt
  • veel in ruimtes met airconditioning werkt
  • veel naar een beeldscherm kijkt
  • oogverzorging zoekt die te combineren is met (alle soorten) contactlenzen
  • oogverzorging wil die geen conserveringsmiddelen bevat

Zo ga je te werk

Zoals gezegd kun je de Aqualarm oogspray op meerdere manieren gebruiken. Kies voor:

  • Gebruik met gesloten oog: hierbij spray je vanaf de zijkant, op ongeveer 10cm afstand. Dit verzacht het ooglid bij allergieën, droogte of schilfering.
  • Gebruik met open oog: ook hierbij spray je vanaf de zijkant op ongeveer 10cm afstand. De hyaluronaat zorgt voor een directe bevochtiging. Liposomen worden opgenomen in je oog, om de traanfilm te herstellen en de verdamping van tranen te voorkomen.
  • Gebruik als druppels op de rand van je ooglid: dit hydrateert en kalmeert je vermoeide ogen, en helpt het herstel (en de stabilisering) van de traanfilm.

Heb je vragen over het gebruik van deze spray, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact op met onze

klantenservice

!