Creëer een account & ontvang 10% korting

Lenzen kopen

Lenzen kopen

Lenzen kopen

Lenzen kopen op internet wordt steeds populairder. Het is behalve voordelig, ook veilig en snel. Bij het aanschaffen van lenzen staat echter één ding centraal: het welzijn van uw ogen. Zorg dat u precies weet welke lenzen u nodig heeft. Dat kan met een deskundig advies van contactlensspecialist of oogarts. Met dat advies op zak bent u klaar om te profiteren van de voordelen van online lenzen kopen! Eyelens is sinds 2007 gespecialiseerd in de online verkoop van contactlenzen. Bij Eyelens.nl kunt u verschillende soorten lenzen kopen met bijbehorende lensvloeistoffen. De zachte, zeer hoogwaardige contactlenzen bestaan voor een groot deel uit water en zitten daarom altijd goed. Het is niet verstandig om zomaar lenzen te kopen en te dragen. Ga voor advies altijd eerst naar een contactlensspecialist of oogarts. Laat regelmatig uw ogen testen en zorg dat u de juiste lenzen blijft gebruiken, daarmee voorkomt u (blijvende) schade aan uw ogen. Met het advies van de specialist kunt bij Eyelens.nl terecht voor de meest voordelige lenzen. U kunt bij ons (in combinatie met een andere bestelling bij Eyelens.nl) ook test lenzen en test vloeistof bestellen. Voor meer informatie over ogen leest u op onze pagina alles over ogen.

Contactlenzen kopen van de beste leveranciers

De contactlenzen van Eyelens.nl zijn afkomstig van de beste leveranciers. De lenzen zijn extra voordelig, omdat wij een grootafnemer zijn bij onze leveranciers en daarom altijd korting genereren. Daarnaast maken wij geen gebruik van een winkel met verkooppersoneel en kunnen we onze lenzen dus goedkoop aanbieden. Wij bieden daglenzen, weeklenzen en maandlenzen aan. Of het nou gaat om multifocale lenzen, silicone lenzen, torische lenzen of kleurlenzen. Eyelens.nl heeft ze in huis!

Online lenzen kopen is makkelijk, goedkoop en snel

Online lenzen kopen via Eyelens.nl is voordelig, veilig en snel. Met het advies van de contactlensspecialist of oogarts bij de hand kunt u op onze website terecht voor hoogwaardige lenzen op maat. Als u voor 15.00 uur bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (indien voorradig) en heeft u het product (of de producten) de volgende dag al in huis. Daarnaast is de verzending bij ons altijd gratis en kunt u via iDEAL veilig online betalen.