Creëer een account & ontvang 10% korting

Johnson & Johnson lenzen

Johnson & Johnson lenzen

Johnson & Johnson lenzen

Johnson & Johnson lenzen zijn afkomstig van het merk Johnson & Johnson Medical Benelux. Het merk werkt samen met ziekenhuizen en zorginstellingen aan het optimaliseren van de zorg. De core business van Johnson & Johnson is: medische producten, instrumenten en services. Johnson & Johnson Benelux is één van de grootste toeleveranciers van de gezondheidszorg in Nederland. Dit maakt Johnson & Johnson lenzen betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand. Johnson & Johnson lenzen zijn voordelig online te bestellen bij Eyelens.

Dé Johnson & Johnson contactlenzen van Eyelens

Natuurlijk heeft het merk Johnson & Johnson verschillende contactlenzen geproduceerd. In het veelzijdige assortiment van Eyelens zijn verschillende Johnson & Johnson lenzen verkrijgbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lenzen van Johnson & Johnson, met hun bijbehorende eigenschappen. Deze lenzen zijn gemakkelijk online te bestellen bij Eyelens.nl. Maak daarom nu uw keuze.

Johnson & Johnson daglenzen

Bij Eyelens hebben we daglenzen van Johnson & Johnson Acuvue. Deze daglenzen zijn verkrijgbaar in drie varianten: 1 Day Acuvue Moist, 1 Day Acuvue TrueEye en 1 Day Acuvue. Een voorbeeld zijn de Johnson & Johnson lenzen 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism. Dit zijn daglenzen voor diegene waarbij de oogbol niet in alle richtingen de gelijke kromming heeft. U heeft hierbij direct na het inzetten goed zicht, doordat de lenzen zich snel stabiliseren.

Johnson & Johnson maandlenzen

Johnson & Johnson Surevue zijn zachte disposable maandlenzen. Deze maandlenzen hebben uitstekende optische kwaliteiten en zijn voorzien van een goede UV bescherming.

Johnson & Johnson 1-2 weeklenzen

De 1-2 weeklenzen van Johnson & Johnson zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Voor ieder oogtype zitten er 1-2 weeklenzen van Johnson & Johnson in het assortiment van Eyelens. Bijvoorbeeld de Johnson & Johnson Acuvue 2, voor als uw ogen geen siliconenhydrogel contactlenzen kunnen verdragen.

Johnson & Johnson multifocale lenzen

Multifocale lenzen van Johnson & Johnson zijn ontworpen om oogcorrectie te bieden voor veraf en dichtbij. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel leest maar ook veel onderweg bent en niet steeds van lenzen wilt verwisselen.

Johnson & Johnson silicone hydrogel lenzen

Johnson & Johnson Silicone hydrogel lenzen zijn speciaal ontworpen voor perfecte hydratatie van de ogen. Silicone hydrogel lenzen hebben een hoog zuurstof-doorlatend-gehalte, wat uitdroging van de lenzen en ogen voorkomt.

Johnson & Johnson torische lenzen

Johnson & Johnson heeft ook torische contactlenzen, voor personen met een cilindrische afwijking aan de ogen. Verschillende Johnson & Johnson torische lenzen zijn verkrijgbaar bij Eyelens.