Creëer een account & ontvang 10% korting

Ga voor ontspanning en comfort met oogmaskers

Ga voor ontspanning en comfort met oogmaskers

Ga voor ontspanning en comfort met oogmaskers

Heb je na een lange dag wel eens hoofdpijn, en last van vermoeide ogen? Of zeggen mensen wel eens dat je er vermoeid uitziet, of misschien zelfs ziek? Oogmaskers en -kompressen kunnen voor jou de oplossing zijn. Niet alleen voelt een koel of juist warm masker heerlijk aan, het doet vaak ook wonderen voor de huid rondom je ogen. Kortom: ben je op zoek naar een fris, comfortabel gevoel en een dosis energie voor je huid? Probeer dan eens een oogmasker!

Bij Oogzorg-producten.nl vind je verschillende soorten maskers en oogcompressen. Welke je kiest, hangt volledig af van het doel dat je wilt bereiken: ben je gewoon op zoek naar meer frisheid, of zoek je echt een product dat bijdraagt aan de behandeling van MGD of Blepharitis? In ons assortiment vind je zeker een product dat bij je past. Wij geven hieronder graag enkele voorbeelden!

eyecure oogmaskerEyeCure zelfverwarmend oogmasker

Het zelfverwarmende oogmasker van

EyeCure

is ideaal bij het behandelen van droge, vermoeide of branderige ogen. Voor dit masker gebruik je gewone wattenschijfjes, die je in elke supermarkt of drogist kunt kopen. De vochtige schijfjes blijven door het masker keurig op een temperatuur van 45 graden Celcius, gedurende de voorgeschreven tijd. Je gebruikt het masker twee keer per dag, vervolgens reinig en/of masseer je de huid rondom je ogen. Ieder masker is ongeveer 90 keer te gebruiken. In de verpakking EyeCure op onze website, vind je maar liefst twee gelmaskers.

TheraPearl Eye-ssential oogmasker

therapearl eyesentialHet TheraPearl oogmasker past zich helemaal aan jouw gezicht aan, dankzij de unieke Pearl Technology. Je kunt de parels invriezen voor een koude behandeling, of verwarmen in de magnetron voor een warme behandeling. Het masker behoudt tot wel 20 minuten de temperatuur, wat precies de tijd is die door artsen wordt aangeraden. Je kiest voor de koude behandeling als je bijvoorbeeld last hebt van sinusitis, contacteczeem of atopische dermatitis, en je hebt de warme behandeling nodig bij onder andere droge ogen, oculaire rosacea of meibomklierproblemen als gevolg van blepharitis.

Je kunt het masker bovendien onbeperkt gebruiken!

cold eye compressThe ICE Doctor Cold Eye Compress

The ICE Doctor Cold Eye Compress

is te gebruiken voor zowel koude als warme behandelingen. Je kunt het gebruiken als je veel last hebt van droge, vermoeide, ontstoken ogen. Ook als je verlichting zoekt bij migraine, kun je dit kompres gebruiken. De unieke Pearl Technology zorgt ervoor dat het masker zich helemaal aanpast aan de vorm van je gezicht. Je kunt kiezen voor een warme behandeling als je bijvoorbeeld droge ogen hebt, of als je ooglidranden zijn ontstoken, en koude behandelingen zijn goed wanneer je last hebt van hoofdpijn, gezwollen ogen na een operatie of verstopte neusholtes. Kijk voor meer informatie over de behandelingen bij het product zelf.

Natuurlijk vind je in ons aanbod nog veel meer oogmaskers en kompressen. Heb je vragen over de oogmaskers van Oogzorgproducten.nl? Neem dan gerust

contact

op met onze klantenservice!