Creëer een account & ontvang 10% korting

Dailies lenzen

Dailies lenzen

Dailies lenzen

De Dailies lenzen van CIBA VISION zijn een goed voorbeeld van daglenzen die voor iedereen geschikt zijn. Er is namelijk veel keuze binnen de Dailies lenzen, omdat alle ogen tenslotte anders zijn en iedereen andere behoeftes heeft op dat gebied. Deze Dailies daglenzen zijn comfortabel, efficiënt en betaalbaarder dan u misschien denkt.

Knipperen met Dailies daglenzen

Wist u al dat u gemiddeld veertienduizend keer per dag met uw ogen knippert? De makers van de Dailies daglenzen hebben hier perfect op ingespeeld met een speciaal ‘knipper component’. Dit speciale component in de lens zorgt ervoor dat het oog iedere keer bevochtigd wordt bij het knipperen, tot aan het einde van de dag. Zo geven uw lenzen u ook na een lange dag nog een comfortabel, fris gevoel. De Dailies lenzen zijn hierdoor ook uitermate geschikt voor mensen die bijvoorbeeld veel in droge lucht zitten, last hebben van allergieën of veel met het vliegtuig gaan.

Waarom daglenzen?

Waarom zou u daglenzen nemen? Daglenzen zoals de Dailies lenzen zijn ideaal voor mensen die niet houden van gedoe. Dat klinkt kort door de bocht, maar het werken met lensbakjes en lensvloeistof is voor veel mensen een tijdrovende bezigheid die ze liever zouden vermijden. Omdat u daglenzen aan het einde van de dag weer weggooit, hoeft u dus nooit met bewaarbakjes en vloeistoffen bezig te zijn. Daarnaast zijn daglenzen, juist omdat u ze slechts een dag gebruikt, extra hygiënisch en veroorzaken daardoor minder irritaties en allergische reacties. Vooral de Dailies daglenzen zijn comfortabel en stabiel, waardoor u ze de hele dag met plezier draagt. Weet u niet zeker of de Dailies lenzen geschikt zijn voor uw ogen? Probeer het uit, door testlenzen aan te vragen op de website. Testlenzen zijn gratis wanneer u ze bestelt in combinatie met een product van een ander merk of een andere soort. Zo kunt u rustig uitproberen of u kunt overstappen naar de Dailies lenzen.