Creëer een account & ontvang 10% korting

Coopervision

Coopervision

Coopervision

Coopervision is de fabrikant van een aantal kwalitatief hoogstaande soorten lenzen die verkrijgbaar zijn bij Eyelens. Het bedrijf Coopervision is een onderdeel van The Cooper Companies, een toonaangevende fabrikant van zachte contactlenzen. Coopervision specialiseert zich in astigmatisme, prebyopie en droge ogen. Eyelens verkoopt diverse merken van deze fabrikant. Voor u overgaat tot het aanschaffen van lenzen, is het verstandig om uw ogen te laten testen. Zo weet u altijd of u de juiste sterkte bestelt. Mocht u advies nodig hebben, dan staan onze medewerkers u ook graag te woord.

Verschillende Coopervision lenzen bij Eyelens

De verschillende specialisaties van Coopervision zijn goed te zien wanneer u naar de verschillende producten kijkt. Zoals gezegd kunt u bij Eyelens terecht voor verschillende merken van fabrikant Coopervision. Zo is er bijvoorbeeld de Optiview productreeks, een reeks comfortabele lenzen die voornamelijk in verpakkingen van zes stuks verkrijgbaar zijn. Ook zijn er de Proclear lenzen, die ook als (torische) multifocale lenzen beschikbaar zijn. Naast deze merken verkoopt Eyelens ook de Avaira, Biofinity en Biomedics lenzen van Coopervision. Voor het gehele overzicht van de Cooper vision lenzen kijkt u op de website.

De service van Eyelens

Bestelt u uw lenzen bij Eyelens, dan geldt voor bijna alle gevallen: hoe meer exemplaren u van dezelfde sterkte aanschaft, hoe goedkoper voor u de kosten worden. Deze staffelkorting is een belangrijk onderdeel van onze service, evenals de mogelijkheid tot het aanvragen van gratis proeflenzen. Deze bestelling kunt u combineren met een reguliere bestelling. Van Coopervision zijn bijvoorbeeld de Avaira testlenzen te bestellen. Onze producten worden standaard verstuurd via PostNL. Als de producten op voorraad zijn, geldt bij ons: voor 15.00 uur besteld, dan wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Voor meer informatie over de verzending en de kosten kijkt u op de website.