Creëer een account & ontvang 10% korting

Air Optix plus HydraGlyde 12 + 2 lenzen actie

Air Optix plus HydraGlyde 12 + 2 lenzen actie

Air Optix Plus HydraGlyde is een zachte maandlens die dankzij een verbeterde hydratatie zorgt voor een goede bevochtiging gedurende dag. Dit komt door de toevoeging van HydraGlyde Moisture Matrix. En nu krijgt u zelfs één maand gratis lenzen bij aankoop van twee verpakkingen! Dat is wel zo fijn voor uw ogen, en portemonnee. Air Optix Hydraglyde

Helder en comfortabel zicht

De contactlenzen van Air Optix Plus HydraGlyde maken gebruik van Alcon’s SmartShield® en de HydraGlyde technologie, hiermee voorkomen ze dat afzetting of eiwitopbouw op het oppervlak van de lens ontstaat. Dankzij deze technologie blijven uw ogen de hele dag irritatievrij. Deze maandlens biedt u een uitstekende weerstand tegen lipide afzettingen en helpt de lens te beschermen tegen aanslag zoals restjes van bijvoorbeeld handcrème en andere cosmetica.

Voordelen Air Optix Plus HydraGlyde

  • De lenzen kunnen 30 dagen lang gedragen worden
  • Geschikt voor droge ogen
  • Maakt gebruik van Alcon’s geavanceerde technologie voor een prettige ervaring tijdens het dragen
  • SmartShield® technlogie voorkomt het opbouwen van vuil
  • HydraGlyde® Vochtmatrix zorgt ervoor dat het oppervlak van de lens extra comfort biedt

Air Optix Plus HydraGlyde kopen

Bij aankoop van twee verpakkingen bij Eyelens.nl ontvangt u nu één maand gratis lenzen! Per verpakking krijgt u zes lenzen in een gebufferde zoutoplossing. Met de Air Optix Plus HydraGlyde ervaart u een langdurig draagcomfort de hele dag door. Geïnteresseerd in het product? Bekijk het hier!