Creëer een account & ontvang 10% korting

Air Optix lenzen

Air Optix lenzen

Air Optix lenzen

Air Optix lenzen zijn contactlenzen van het merk Ciba Vision. Air Optix lenzen hebben als grootste voordeel dat ze tot wel 5 keer meer zuurstof doorlaten dan traditionele lenzen. Hierdoor is het mogelijk om uw lenzen op een gezonde manier tot wel 30 dagen non stop te dragen. Comfort staat hierbij centraal, u voelt nauwelijks dat de Air Optix lenzen in uw ogen aanwezig zijn. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van het revolutionaire sillicone hydrogel. Air Optix lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes.Air Optix lenzen zijn zelfs verkrijgbaar in de torische variant, bijvoorbeeld de Air Optix for Astigmatism.

Materiaal van Air Optix lenzen

Air Optix lenzen zijn gemaakt van materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de contactlens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen. Het silicone hydrogel materiaal is van lotrafilcon B. Door het hoge watergehalte wordt de kans op infecties aan het oog verhoogd. Dit is te voorkomen door iedere dag de lenzen goed te reiningen. Dit hoeft natuurlijk niet met Air Optix maandlenzen, bijvoorbeeld de Air Optix Night&Day Aqua. De zuurstofdoorlatendheid van deze lens is zelfs nog hoger.

H2 Air Optix lenzen bestellen

Bij Eyelens kunt u veilig en voordelig Air Optix lenzen bestellen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten lenzen, zoals maandlenzen, daglenzen of multifocale lenzen. Bekijkt u rustig wat het beste bij u past, waar nodig kunt u hierover een afspraak maken met uw oogspecialist. De lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Het is altijd mogelijk om Air Optix testlenzen te bestellen. U zult dan zelf ervaren hoe comfortabel de lens op het oog ligt. Wanneer u voor 15.00 uur bestelt worden de lenzen vandaag nog verzonden. Eyelens heeft keurmerk voor veilig en betrouwbaar winkelen zodat de lenzen veilig bij u thuis bezorgd worden. U betaalt hierbij geen verzendkosten!