Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Abonnementen

Maak nu kennis met eyelens easy

Naast je abonnement op je telefoon, je sportclub en Netflix sluit je zonder poespas een abonnement af voor je contactlenzen en -vloeistoffen! Easy he? Geen omkijken meer naar! Het gaat allemaal automatisch en zolang als jij dat zelf wilt. Geen kleine lettertjes, maar overzichtelijk per drie maanden.

Lenzen abonnement

Contactlenzen dragen duur? Dat hoeft niet meer! Kies nu voor het Eyelens Easy abonnement! al voor minder dan €0,50 per dag. Met het Eyelens Easy abonnement kies je eenvoudig voor de juiste daglenzen, weeklenzen of maandlenzen en lenzenvloeistof. Opzeggen of pauzeren geen probleem, neem uiterlijk een maand voor de nieuwe levering contact op met de klantenservice dan wordt dit direct aangepast. Easy he?

De Contactlenzen

Om veilig en gezond lenzen te kunnen dragen is het natuurlijk belangrijk om de juiste lenzen te kiezen! Het is daarom belangrijk om je ogen altijd eerst te laten opmeten door een contactlensspecialist op het moment dat je gaat beginnen met het dragen van lenzen. De lens die dan wordt geadviseerd is een lens die qua maat en vorm precies op jouw oog past.

De vloeistoffen

Om het draag comfort van je contactlenzen te bevorderen is het belangrijk om bij week en maand- lenzen de juiste lenzenvloeistof te gebruiken. Bij de lenzenvloeistof maken we onderscheid tussen 3 verschillende types:

1. GOED
2. BETER
3. BEST

Zonder omkijken

Nooit meer misgrijpen of je lenzen te laat bestellen. Met het Eyelens Easy abonnement ben je altijd verzekerd van je contactlenzen en lenzenvloeistof!

Elke 3 maanden krijg je een nieuw pakket geleverd, dat kan met een brievenbuspakje, als pakket op het gekozen afleveradres of op een afhaallokatie van Postnl afhankelijk van je keuze, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven als je dat niet wil..