Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Het abonnement

Lenzen abonnement

Contactlenzen dragen duur? Dat hoeft niet meer! Kies vanaf nu voor het Eyelens Easy abonnement! Veilig en gezond lenzen dragen al voor minder dan € 0,50 per dag.

Met het Eyelens Easy abonnement kies je eenvoudig voor de juiste lenzen en vloeistof. Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen de mogelijkheden zijn eindeloos.

Krijg elke 3 maanden je lenzen en vloeistoffen thuis gestuurd voor een vast bedrag per maand. Nooit meer je lenzen te lang inhouden of te laat zijn met bestellen, op deze manier heb je je nieuwe lenzen altijd bij de hand.

Bij het Eyelens Easy abonnement zit je niet vast aan vervelende jaar contracten en ben jezelf helemaal in control. Wil je stoppen of tijdelijk pauzeren dan is dat heel simpel, je neemt uiterlijk een maand voor je nieuwe levering even contact op met de klantenservice dat je wilt stoppen of pauzeren. Je betaald dan alleen voor de lenzen en vloeistoffen die je al hebt ontvangen!
Je contactlenzen

Om veilig en gezond lenzen te kunnen dragen is het natuurlijk belangrijk om de juiste lenzen te kiezen! Het is daarom belangrijk om je ogen altijd eerst te laten opmeten door een contactlensspecialist op het moment dat je gaat beginnen met het dragen van lenzen. De lens die dan wordt geadviseerd is een lens die qua maat en vorm precies op jouw oog past.

Bij lenzen maken we onderscheid tussen Dag, week of maandlenzen.

Daglenzen: Lenzen die je maar een dag gebruikt, je pakt dus elke ochtend weer nieuwe lenzen.
Weeklenzen: Lenzen die 2 weken te dragen zijn, deze lenzen zullen dus ’s nachts in een houdertje met vloeistof bewaard moeten worden.
Maandlenzen: Lenzen die een maand te dragen zijn, deze lenzen zullen dus ook ’s nachts in een houdertje met vloeistof bewaard moeten worden.

Mocht je al een ervaren lenzendrager zijn weet je natuurlijk al precies welke lenzen je moet hebben. Soms kan het zijn dat een opticien of keten een huismerk verpakking verkoopt.

Mocht je niet weten wat de originele merknaam is van je contactlenzen? dan hebben we daar een handige lijst voor! Klik hier

Je vloeistoffen

Om het comfort van je lenzen te bewaren/te versterken is het belangrijk om bij week en maand- lenzen de juiste vloeistof te gebruiken. Bij de lenzen vloeistof maken we onderscheid tussen 3 verschillende types:

GOED: Een goede alles in 1 vloeistof voor mensen met traditionele lenzen en weinig tot geen comfort problemen.
BETER: Een hoogwaardige alles in 1 vloeistof voor mensen met het nieuwste materiaal lenzen en/of wat meer comfort problemen.
BEST: Een peroxide 2 fase systeem met een hoogwaardige eiwitaanslag verwijdering. Tevens conserveringsmiddel vrij.

Weet je niet zeker welke vloeistof je moet hebben? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice!
Zonder omkijken

Nooit meer misgrijpen of je lenzen te laat bestellen. Met het Eyelens Easy abonnement ben je altijd verzekerd van je lenzen!

Elke 3 maanden krijg je een nieuw pakket:
Daglenzen: 180 lenzen.
Weeklenzen: 12 lenzen + 2x 250 ml lenzenvloeistof + 2x lenshouders.
Maandlenzen: 6 lenzen + 2x 250 ml lenzenvloeistof + 2x lenshouders.
Wijzigt je sterkte dan is dat geen probleem, stuur ons minimaal een maand voor de nieuwe levering een bevestiging en het wordt aangepast.

Bij het Eyelens Easy abonnement zit je niet vast aan vervelende jaar contracten en ben jezelf helemaal in control. Wil je stoppen of tijdelijk pauzeren dan is dat heel simpel, je neemt een maand voor de nieuwe levering even contact op met de klantenservice en geeft aan dat je wilt stoppen of pauzeren. Je betaald dan alleen voor de lenzen en vloeistoffen die je al hebt ontvangen!