Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Abonnement

Contactlenzen abonnement*

Contactlenzen dragen duur? Dat hoeft niet meer! Kies vanaf nu voor het Eyelens Easy abonnement! Veilig en gezond lenzen dragen al voor minder dan €0,50 per dag.

Met het Eyelens Easy abonnement kies je eenvoudig voor de juiste lenzen en vloeistof. Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen de mogelijkheden zijn eindeloos.

Krijg elke 3 maanden je lenzen en vloeistoffen thuis gestuurd voor een vast bedrag per maand. Nooit meer je lenzen te lang inhouden of te laat zijn met bestellen, op deze manier heb je je nieuwe lenzen altijd bij de hand.

Bij het Eyelens Easy abonnement zit je niet vast aan vervelende jaar contracten en ben jezelf helemaal in control. Wil je stoppen of tijdelijk pauzeren dan is dat heel simpel, je neemt contact op met de klantenservice en je geeft aan dat je wenst te stoppen of pauzeren. Je betaald alleen voor de lenzen en vloeistoffen die je reeds hebt ontvangen!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Je dagelijkse contactlenzen en lensvloeistoffen worden elke drie maanden voor je verpakt en 14 dagen voor je producten aan vervanging toe zijn aan je verzonden.

Je machtigt eyelens.nl voor een maandelijkse afschrijving (e-mandaat) en je hebt er geen omkijken meer naar!
Jij bepaalt overigens zelf hoe lang je het abonnement wil voortzetten.
Je kunt opzeggen wanneer je wilt maar uiterlijk 1 maand voor de ingangsdatum van de nieuwe termijn van de volgende 3 maanden.

We hebben al pakketten vanaf 12,50 euro per maand afhankelijk van de keuze van de contactlenzen en contactlensvloeistof die jij selecteert.
*Je kunt alleen een abonnement afsluiten met twee verpakkingen contactlenzen i.c.m. de lenzenvloeistof Goed, Beter of Best!

Lekker he? Nooit meer vergeten te bestellen, nooit meer nadenken of je al die maandelijkse overboeking hebt gedaan en altijd je eigen voorraad lenzen en vloeisto ffen beheren. Dus...selecteer snel jou eigen
Eyelens Easy abonnement en kunt direct genieten van het gemak!

HOE KUN JE JE ABONNEREN?
Abonneren doe je in vier overzichtelijke stappen bij eyelens.nl
STAP 1. Kies jouw contactlenzen, dag, week of maandlenzen en vul de sterkte gegevens in.
STAP 2. Kies bij week of maandlenzen de lenzenvloeistof van jouw keuze Goed, Beter of Best.
STAP 3. Vul de benodigde gegevens in zoals je naam, adres, woonplaats enz.
STAP 4. Betaal het 1e termijn met iDEAL met e-mandaat en je ontvangt elke drie maanden jouw pakket in de brievenbus.


TWIJFEL JE NOG? Informeer dan bij de klantenservice naar de mogelijkheden voor een startpakket* op maat.Klik hier

WEET JE GENOEG? DIRECT BESTELLEN!


*Een startpakket wordt maar eenmalige verstrekt. Indien men meerdere startpakketten wenst te ontvangen, dan geldt daarvoor de normale prijs.