Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Express voordeelpak + PureMoist 60 ml. Actie

Combi Deal Zolang de voorraad strekt!

OptiFree Express voordeelpak + PureMoist 60 ml. Actie
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen samen.
23.95 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: Alcon Laboratories Inc. - Artikelcode181802

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Kortingsschema
  • 1 = 26.45
  • 2+ = 23.95
Optifree PureMoist 60 ml. cadeau om u kennis te laten maken met deze vernieuwde lenzenvloeistof dat zorgt voor nog meer draag comfort. Deze lenzenvloeistof is speciaal ontwikkeld voor zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 pack 1-2 weeklenzen, 4x 3 pack of 2x een 6 pack maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree Express lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Een all in one verzorgingssysteem die een blijvend comfort biedt met het gemak van 'no rub'. Zeer effectief in het reinigen, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogels.

Pakket inhoud
3x 355 ml, 1x 120 ml + 3 lenshouders, plus 1x 60 ml Optifree PureMoist gratis (zolang de voorraad strekt).

Vloeistof samenstelling
steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%)

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review