Bestel uw lenzen online bij Eyelens.nl
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Air Optix Aqua 12 + 2 lenzen Actie

Air Optix Aqua 12 + 2 lenzen Actie

Najaars actie nu de Air Optix Aqua 12 + 2 lenzen, dat betekent 1 maand gratis lenzen dragen. Kies de Air Optix Aqua of voor nog meer comfort de Air Optix met HydraGlyde. Kijk ook naar onze voordelige lenzenvloeistof!
29.95
*Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: Alcon Laboratories Inc. - Artikelcode: 181787

Kortingsschema
  • 1 = € 32.45
  • 2 = € 31.95
  • 3 = € 31.45
  • 4+ = € 29.95

Vul hieronder de benodigde gegevens in.

Air Optix Aqua 6+1 lenzen Links

Links


Air Optix Aqua, deze ademende lens is hoog zuurstofdoorlatend en laat 5x zoveel zuurstof door dan conventionele maandlenzen.
194
€ 29.95

Air Optix Aqua 6+1 lenzen Rechts

Rechts


Air Optix Aqua, deze ademende lens is hoog zuurstofdoorlatend en laat 5x zoveel zuurstof door dan conventionele maandlenzen.
194
€ 29.95
Air Optix Aqua zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de contactlens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen. Air Optix Aqua lenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door als gewone zachte contactlenzen en worden verpakt in een speciale vloeistof die maakt dat ze aangenaam aanvoelen bij het inzetten. De bevochtigingscomponent maakt deze zachte lenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks opmerkt.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is per verpaking van 6 contactlenzen en gebaseerd op de aankoop van 4 verpakkingen van 6 maandlenzen.

Lenstype
Zachte disposable maandlens

Verpakkingseenheid
6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Gebruik per oog
6 stuks (6 maanden)

Materiaalsamenstelling
Lotrafilcon B: 67%, Watergehalte: 33%

Fabrikant
Alcon a Novartis company