Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Testlenzen

Gratis week testlenzen bij Eyelens.nl

Bij Eyelens.nl kunt u gratis week testlenzen bestellen. De lenzen die binnen ons week testlenzen assortiment vallen zijn lenzen van Johnson & Johnson, uitgebracht onder de naam Acuvue. Wereldwijd is dit een zeer populair merk.

U heeft keuze uit twee verschillende soorten lenzen die beide ontwikkeld zijn met een zogenoemde hydraclear technologie. Deze technologie zorgt voor een goed hydraterende en flexibele weeklens, zodat het bijna voelt alsof u geen weeklenzen draagt. De Acuvue Advance lenzen zorgen dan ook voor een langdurig comfort en zijn gemakkelijk hanteerbaar. De Acuvue Oasys lenzen zorgen er voor dat uw ogen extra vochtig en fris blijven en daarmee bieden ze bijvoorbeeld ook in ruimtes met droge lucht een ultiem comfort.

Belangrijk om te weten

Wanneer u de week testlenzen wilt bestellen is het van belang dat u al wel contactlenzen draagt. Mocht dit niet het geval zijn, zorg er dan voor dat u uw ogen eerst laat controleren door een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

De week testlenzen van Eyelens.nl zijn voor u geheel gratis, indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. De week testlenzen worden namelijk niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product. Daarnaast kunt u van iedere soort week testlenzen eenmalig één set lenzen bestellen.

Week testlenzen bestellen

U kunt de week testlenzen van Johnson & Johnson gemakkelijk bestellen bij Eyelens.nl. Wanneer u op de gewenste week testlenzen klikt, kunt u vervolgens aan de rechterkant van de pagina de verschillende opties selecteren. Vervolgens klikt u op bestellen en kunt u afrekenen op een door u gewenste manier. Zodra de bestelling geplaatst is worden de lenzen binnen drie werkdagen verzonden en bij u thuis afgeleverd. Profiteer vandaag nog van de goede service van Eyelens.nl!