Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Acuvue Oasys, 1-2 week, 1 Testlens

Johnson & Johnson

Acuvue Oasys, 1-2 week, 1 Testlens
Acuvue Oasys met Hydraclear is speciaal ontworpen om ogen vochtig en fris te houden.
0.00 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: Johnson & Johnson - Artikelcode118

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Acuvue Oasys met Hydraclear is speciaal ontworpen om ogen vochtig en fris te houden. De Acuvue Oasys biedt een ultiem comfort, zelfs in veeleisende omgevingen zoals een kantoor met airconditioning, achter het beeldscherm van een computer, de bioscoop of in een vliegtuig. De Hydraclear Plus vormt een echte doorbraak voor alle contactlensdragers. Of u nu met lenzen wilt beginnen, gestopt bent of zelfs al lenzen draagt, deze nieuwe contactlenzen bieden u het ultieme draagcomfort, de hele dag door, waar u ook bent!

Kosten
Testlenzen zijn gratis* indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. Indien men alleen testlenzen wenst te bestellen of testlenzen gelijk aan het bestelde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testlenzen worden dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) bestellen en slechts 1 set per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop,  klanten die alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst, worden uitgesloten van testlenzen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Lenstype
Zachte disposable 1-2 weeklens

Verpakking
Per stuk in een gebufferde zout oplossing
Visibility Tinted met UV Blocker.

Materiaal
42% polymer (etafilcon A) Watergehalte: 58%

Fabrikant
Johnson & Johnson Vision Products Inc. Jacksonville, FL

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal