Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

1-2 Weeklenzen

Weeklenzen bestellen bij Eyelens.nl

Als u van gemak houdt, zijn weeklenzen voor u gemaakt. Weeklenzen behoeven namelijk niet zoveel aandacht als andere lenzen. Het grote voordeel van weeklenzen ten opzichte van dag- of maandlenzen is dat u de weeklenzen 24 uur per dag in kunt laten. U hoeft uw lenzen dus niet elke ochtend opnieuw in te doen en elke avond schoon te maken. Hierdoor bespaard u op lenzenvloeistof. Op Eyelens.nl kunt u verschillende weeklenzen bestellen. Zo zijn er weeklenzen die een cilinderafwijking corrigeren, of lenzen voor als u snel last heeft van droge ogen.

Waarom weeklenzen dragen?

Het is mogelijk dat u daglenzen niet fijn vindt vanwege het inbrengen van de lenzen dat elke dag opnieuw moet gebeuren. Toch wilt u wel graag het frisse gevoel ervaren van schone lenzen en wilt u niet een maand lang dezelfde lenzen dragen. In dat geval zijn weeklenzen wellicht een goede keus voor u. Wanneer u weeklenzen draagt hoeft u niet elke dag een nieuw paar lenzen in te doen, u kunt namelijk ook slapen met deze lenzen in. Doordat u de lenzen wekelijks vervangt, blijft u toch dat frisse gevoel houden en worden de lenzen niet wazig of vies.

1-2 weeklenzen

In principe draagt u de weeklenzen maar één week en kunt u er in die week ook gewoon mee slapen. Wanneer uw voorkeur uit gaat naar slapen zonder lenzen kunt u de lenzen ook twee weken lang dragen. In dat geval is het belangrijk dat u de lenzen ‘s avonds goed schoonmaakt voordat u ze opbergt, dit kunt u gemakkelijk doen met lensvloeistof. De lensvloeistof zorgt er voor dat er geen aanslag op uw weeklenzen komt zodat het zicht scherp blijft en zodat u geen irritaties krijgt aan uw ogen.

Weeklenzen online bestellen vanuit huis

U hoeft de deur niet uit om weeklenzen te kopen, dat kunt u namelijk erg gemakkelijk doen in onze webshop! Wij zorgen er voor dat de weeklenzen snel in uw brievenbus liggen zodra u uw bestelling geplaatst heeft.
Wanneer u vragen heeft over bepaalde weeklenzen of het gebruik er van kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur bellen naar 040-7850584 of u stuurt een e-mail naar post@eyelens.nl en dan reageren wij zo snel mogelijk!